Menu Sluiten

Birmingham 2012

Men schrijve 11 januari 2012 iets voor middernacht. Het begin van een lang weekendje shoppen in de “UK”. Gewapend met een boodschappenlijstje van hier tot in Tokyo vertrekken Luc, Bart en mijzelve richting Calais. Omdat we deze keer pertinent weigeren de GPS te gebruiken hebben we nog even een tussenstop in de haven van Duinkerke ingelast.

Gelukkig hadden we nog een zee van tijd en klokten we iets later in aan een kotje van P&O. Na een zeer rustige overtocht hebben we nog een dikke 300 km voor de boeg alvorens aan te komen in het Mekka van autosport onderdelen, the NEC in Birmingham. De volgende 4 dagen wordt dit het strijdtoneel en de nachten verdrijven we traditie getrouw in “the Arcade” alwaar ook ons hotel zich bevind. Meer dan praktisch.

De beurs op zich was wederom zeer nuttig, we hebben weer tonnen info verzameld, en op de cilinderkop na is nu alles gedefinieerd voor de R-Box BMW, tot de zetels toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *