Menu Sluiten

De “kooiaap” gaat op pensioen

De M3 body is in een volgende fase gekomen. De laswerken aan de kooi zijn gedaan. Vandaag hebben we ons fotodossier samengesteld en alles is richting Custom Cages gestuurd om onze certificatie te verkrijgen. De las samples (waar trekproeven op worden gedaan) waren al een tijdje geleden verstuurd.

1000x dank aan Carl die zich soms in zeer oncomfortable bochten moest wringen om alles tot in de puntjes af te lassen! Ook al leken sommige plaatsen op het eerste zicht onbereikbaar, toch slaagde hij er steeds in een creatieve oplossing te vinden om de buizen vakkundig aan elkaar te knopen.

De volgende weken gaan we de achteras eronder bouwen zodat we alle supports voor het diff kunnen maken zodat dit muurvast aan het chassis komt te zitten. Dan moet het hulpframe vooraan erin zodat we onze dummy motor erin kunnen plaatsen en kunnen we de versnellingsbak passen, de kardan en steekassen opbouwen, …. werk genoeg dus. Meer hierover in onze volgende posts.

Alvast enkele foto’s van de afgelaste kooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *