Menu Sluiten

Op jacht …

Ondanks we geen flauw benul hebben of het nu jachtseizoen is of niet hebben we de laatste weken toch wel enkele niet onbelangrijke spare parts gescoord. We waren al zeer lang op zoek naar 48mm TB’s en nog een spare cilinderkop en uiteindelijk hebben we een volledige bovenkant van de motor gevonden incl. TB’s.

Straffe van het verhaal is als je dan uiteindelijk na maanden speurwerk de onderdelen thuis krijgt, dat er 3 dagen later nog een setje 48mm TB’s in het vizier springt. Weliswaar uit het verre Zweden maar gezien dit een vreselijk moeilijk onderdeel is om vast te krijgen konden we het moeilijk aan onze neus laten voorbij gaan. Resultaat : we hebben nu een volledige spare bovenkant van de motor en we zijn daar absoluut niet rouwig om.

Eersdaags wordt de cilinderkop en nokkenassenhuis naar de UK gestuurd om een CNC kuur te ondergaan. We houden jullie op de hoogte…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *