Menu Sluiten

Toch nog een ingrijpende wijziging … aan de ophanging

Onze Intrax voorpoten staan momenteel te koop.

Na lang wikken en wegen hebben we toch maar besloten ons budget nog maar eens te verkrachten en voor de volledige groep A uprights en triangles te gaan. We blijven wel bij Intrax dus we gaan exact dezelfde dempers gebruiken alleen in een iets andere behuizing.

Verder niet zoveel updates aan de BMW zelf, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we hebben stil gezeten. We hebben vooral bezig geweest met het doorhakken van knopen betreft motor, ophanging en stuurinrichting. Tal van onderdelen zijn momenteel in bestelling dus de volgende weken zal er nog redelijk wat nieuw materiaal gepost worden.

Wordt vervolgd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *