Menu Sluiten

Snit en naad, de final countdown…

Vandaag en gisteren nog wat naaiwerk verricht aan de carrosserie. Er moesten nog enkele roestplekken worden bijgewerkt en omdat we zoveel andere (lees interessantere) dingen op de agenda hadden staan, hadden we dit een beetje laten aanslepen.

Hoog tijd om er korte metten mee te maken. Target is einde deze week volledig roestvrij te zijn en dat moet zeker lukken.

Enkel de batterij-bak moet nog gerestaureerd worden en er is nog een klein plekje aan de voorruit.

Vanaf dan mogen we onze M3-kas roestvrij verklaren. Achteraf bekeken was de kas toch wel redelijk slecht, geen ongevalschade maar vooral roest op de traditionele plaatsen.

De volgende stap is het geheel terug op wielen zetten, wat redelijk snel moet lukken want de meeste stukken liggen klaar. Vervolgens gaan we ons dummy blok erin hangen zodat we de volledige driveline kunnen monteren.

We gaan zowiezo een tandje moeten bijsteken want begin 2013 MOETEN we klaar zijn. De tijd tikt verschrikkelijk snel en doordat we bijna uitsluitend in de weekends kunnen werken blijft het toch nog wel een enorme uitdaging. Zeker voor een klein prive team met een handvol mensen. Het wordt destemeer challenging gezien er deze week nog wat extra werk bij komt in de categorie “rollend materieel”, meer hierover in 1 van de volgende nieuwsberichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *