Menu Sluiten

Sadev meets S14 …

Gezien we geen risico willen nemen voor het adapterstuk voor de Sadev bak vanwege de hoge productiekost (en dit heeft zeker niet te maken met een gebrek aan vertrouwen in onze mechanica tovenaar Nick) hebben we eerst een vereenvoudigd model gemaakt met zeer bescheiden middelen (lees gatzaag en kolomboor)

De bedoeling is louter om te meten en te passen en alles verder aan te bouwen. Op deze manier kunnen we nog last minute aanpassingen doen voor bv extra verankeringspunten en willen we vooral nog langs de weightwatchers om het blok nog wat lichter te maken en estetisch gaan we ook nog enkele wijzigingen aanbrengen.

Hier is alvast een voorproefje van het “testmodel”

Qua afmetingen zit alles al in een definitief kleedje en past het geheel perfect op het S14 motorblok.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *