Menu Sluiten

Extra medewerkers gezocht.

We zijn nog steeds op zoek naar enthousiastelingen (m/v) om ons team te versterken. Meest handige is dat je in de grote buurt van Geel (prov Antwerpen) woont maar kilometervreters zijn ook welkom.

Heb jij een passie voor auto’s, rallysport of techniek kan je (goed) sleutelen,metaal schuren, organiseren, sponsors zoeken, anderen enthousiasmeren of heb je nog andere bruikbare kwaliteiten…dan zijn we naar jou op zoek.

Wat bieden wij ?

Helaas geen verloning maar wel sleutelplezier en andere fun. Je kan bovendien deel uitmaken van een toffe groep rallyfanaten die nog maar net in de startblokken staan. Bekijk alvast deze website om te zien dat we geen eendagsvliegen zijn en het serieus menen….

We staan open voor alle (eerbare!) suggesties.

contact : via deze website in de rubriek “contact.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *