Menu Sluiten

Meet en paswerk …

Gezien de goede ervaringen met het maken van modellen, hebben we deze trend maar verder gezet om de zetelsteunen en stuurkolom steunen te maken. Hier wederom geen definitieve versies maar gewoon een stuurkolom uit een 316i en een vervallen stoel als model.

Alles is natuurlijk afhankelijk van de “afmetingen” van de rijder maar we gaan onze stuurkolom 80mm langer maken dan de originele. We kunnen nog steeds een beetje spelen met de offset van het stuur zelf om te fine tunen. Wat de zetelsteunen betreft hebben we blijkbaar de eerste metingen in een benevelde toestand gedaan want dit paste van geen kanten. Ondertussen beginnen de alu testlatten stilaan op een Hollandse kaas te gelijken maar nu kunnen we de tekening maken van de definitieve latten en is dit ook weeral een hoofdstuk dat we kunnen afsluiten. Ik had een beetje schrik van de combinatie staande pedalbox en lange benen maar het valt zeer goed mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *