Menu Sluiten

Voorbereidingen trip naar NL …

1 enkel weekend hebben we de tijd om alles klaar te maken voor de laatse cruciale stap … de ophanging. Nu donderdag 1 november hebben we afgesproken de BMW naar Intrax te brengen voor het maken van de dempers. Misschien wel het belangrijkste onderdeel van heel de auto.

Zaterdagmorgen waren we al heel vroeg paraat en voor “Stefke” was de “spit” actie een pijnlijke herinnering aan de avond van te voren. Maar kater of niet, op 20 min tijd hing de BMW te draaien in het spit.

Het opbouwen van de voor- en achterbrug verliep aanvankelijk niet echt heel vlot maar in het kader van “moeilijk gaat ook” hadden we omstreeks middernacht alles klaar. Gezien het late uur hadden niet meer de moed om alles op te ruimen maar dat was een taak die ik zondagmorgen gemakkelijk alleen de baas kon. Nogmaals bedankt aan iedereen om dit weekend ff door te duwen !!!

Voor degene die de foto’s in detail bekijken. Het stuurhuis, de stuurkolom en spoorstangen zijn maar tijdelijk om alles op de juiste plaats te hebben voor het opmeten van de veerpoten. Eens Henk en Niek alles klaar hebben worden de definitieve versies gemonteerd. Vanzelfsprekend volgt dan een uitgebreide foto reportage van de definitieve ophanging.

Voor de echte freaks, zij hebben mss gemerkt dat de achtergrond van de foto’s is gewijzigd. We zijn dan ook noodgedwongen van werkplaats moeten veranderen wegens … geen plaats meer in de R-Box garage 🙂 Wordt hier achter gesloten deuren simultaan aan een extra project gewerkt?

Coming soon …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *