Menu Sluiten

Inspiratie gezocht …

Momenteel staat de R-Box BMW bij Intrax om de ophanging te maken. Dit wil zeggen dat we stilaan de eindfase naderen en dat we de kleur en vooral de layout gaan moeten bepalen. Meestal hebben we genoeg inspiratie maar hier zitten we toch even met de handen in het haar. De basis kleur wordt meer dan waarschijnlijk wit en de bedoeling is rood en zwart erin te verwerken. (cfr ons logo) Maar hoe het er finaal moet uitzien…, daar hebben we eigenlijk nog geen idee van. Moest er iemand zeer veel inspiratie hebben en/of grafisch zeer creatief zijn, dan mag je natuurlijk altijd tips, voorstellen,… melden.

Ook al heb je een totaal ander idee van kleuren, zelfs dat willen we overwegen.

Verder kunnen we nog vermelden dat de velgen goudkleurig zijn, al de rest staat nog volledig open.

Alvast bedankt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *