Menu Sluiten

Bijna klaar voor de carrossier …

Na een heel vruchtbare kerst en nieuwjaars periode zijn we zo goed als klaar om de BMW naar carrossier te brengen.

We hebben nog enkele aanpassingen gedaan aan de wielkasten zodat we ook probleemloos 18 inch wielen kunnen monteren. De torens van de achterophanging zijn terug gerestaureerd en de laatste gaatjes zijn dichtgemaakt.

Luc heeft ondertussen ook quasi alle rubber en nadenkit vakkundig verwijderd en de niet bereikbare stukjes plus enkele plekjes waar we wat kratervorming zien van de roest zijn nu geel gemarkeerd voor de straler. Omdat we niet van half werk houden gaan we toch eerst nog even lichtjes zandstralen alvorens we alles in de grondlaag gaan zetten.

Morgen hopen we volledig klaar te zijn. Er rest ons enkel nog de gordel bevestigingen onderaan te voorzien, de veerpoot brug steunen lassen, nog wat verstevigings werken aan de veerkommen en hier en daar nog wat gaten voorzien voor leidingen en stroomkabels maar we hebben nog 24u dus dat moet goed komen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *