Menu Sluiten

R-Box op TISP opendeur …

Zondag 5 Mei was de jaarlijkse opendeurdag voor het Technisch Instituut Sint-Paulus in Mol.

Gezien deze mensen ons al talloze keren hebben voortgeholpen mochten we natuurlijk niet op het appel ontbreken. Tijdens de rondgang door alle afdelingen waren we echt verrast hoe goed deze school is uitgerust. Van moderne CNC machines tot een volledig ge-equipeerde garageafdeling met zelfs een vermogen rollentestbank. In de mechanica afdeling waren trouwens ook enkele onderdelen van onze BMW tentoon gesteld.

We willen dan ook nog eens langs deze weg onze dank betuigen voor de tot hiertoe geboden hulp.

Bedankt Jorn, Peter, Carlo en alle studenten die hieraan hebben meegewerkt !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *