Menu Sluiten

Afdeling benzine en andere aanverwanten

Door omstandigheden is onze S14 krachtbron niet direct een toonbeeld van zuinigheid. We kunnen er dan ook maar beter voor zorgen dat hij in de meest extreme omstandigheden toch nog voldoende drank binnenkrijgt. We hebben gekozen voor een circuit met “swirlpot”. De 2 Holley pompen zorgen ervoor dat de “swirlpot” altijd helemaal vol blijft. Elke pomp heeft een aparte pickup links en rechts in de ATL tank en een eigen filter van 75µm. De Bosch hogedruk pomp wordt gevoed uit de onderkant van de “swirlpot” via een fijne filter (6µm) en duwt de brandstof naar de 2 fuelrails vooraan. De druk wordt constant gehouden door een Fuel Lab drukregelaar. Vanzelfsprekend monitorren we ook de benzinedruk ten alle tijden.

Alles is netjes samengebouwd op een alu plaat die gedempt vastgeschroefd zit op de bodemplaat in de koffer. Nu is alles klaar om de leidingen op te meten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *