Menu Sluiten

Spannend moment : 1ste PCB panel gearriveerd

Het eerste paneel met telkens een CCC-Box, PWR-Box en MCM-Box is gearriveerd.

We zijn dan ook vol goede moed onmiddellijk met de CCC-Box aan de slag gegaan en het blijft toch altijd een bijzonder moment om de eerste keer spanning op een bord te zetten.

Op een een klein mechanisch issue en een domme “shape” fout, alletwee afkomstig van mijzelve is het 1ste bord na een nacht debuggen volledig tot leven gekomen. Al zeggen we hetzelf, niet slecht voor toch wel een redelijk complexe print.

Ook een dikke pluim voor het team van GDM electronics want ondanks dat er toch wel wat manuele ingrepen nodig waren hebben zij een perfecte print afgeleverd, zowel de kwaliteit van de PCB als de bestukking zijn onberispelijk ! Trouwens in een vorig nieuwsbericht kan je enkele foto’s bekijken, genomen tijdens de productie in de plant in Roemenie.

De volgende nachten gaan gewijd worden aan de software en kortelings mag je een youtube filmpje verwachten van de eerste grafische momenten op de TFT. Een detail van de CCC-Box vind je op onze product page in de rubriek “electronica”.

wordt vervolgd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *