Menu Sluiten

Waterpomp deksel …

Omdat we een elektrische waterpomp gebruiken moesten we ook nog iets verzinnen om de aansluiting te maken met de cilinderkop. Gezien dit niet het meest ingewikkelde stuk was en vooral ook om onze Pro E guru Nick niet altijd lastig te vallen met prularia heeft vriend Luc een verdienstelijke poging gedaan om dit zelf te tekenen. Inventor for dummies šŸ™‚

Even langs de aquajet om de een waterpomp vormpje uit te snijden met bijbehorend gat, waar we later een alu koppelstukje inlassen voor de aanvoer van “koud” water.

Om het allemaal wat estetish verantwoord te maken hebben het meer dan 8u onafgebroken in chemische baden laten dompelen en ten gepaste tijden stroomstoten gegeven in de orde groote van 4500A om voldoende getrained te zijn om een lang leven bijna kokende koelvloeistof te weerstaan, en … om er natuurlijk goed uit te zien. Wie mooi wil zijn moet kunnen afzien šŸ™‚

Voor onze vrouwelijke lezers die er ook goed willen uitzien maar dit toch allemaal een beetje te extreem vinden raden wij aan contact op te nemen met Marjan van “Belle et Pure”, zij handteert veel zachtaardiger methoden en het resultaat gaat ongetwijfeld veel mooier zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *