Menu Sluiten

Vloer en tegelwerken …

Hier hebben we een tijdje over nagedacht welk materiaal we zouden kiezen voor de vloerplaten.

Vereiste het moest mechanisch stabiel zijn en en liefst nog een beetje estetisch verantwoord.

De carbonnen versies die her en der te koop zijn hebben we vrij vlug links laten liggen wegens niet stevig genoeg en dan zijn we wederom maar zelf beginnen te knutselen. Nu Luc Inventor beter onder de knie begint te krijgen leek ons dat geen slecht idee.

Na wat knip en knutselwerk met karton hadden we een vorm die ons wel aanvaardbaar leek en zijn we met de files naar de laserman getrokken. Na enkele buig- en springtesten ter plaatse zijn we dan gevallen voor 5mm alu traanplaat. De 3mm versie leek ons net niet stevig genoeg.

Nu de vorm mooi uitgesneden was reste ons nog wat plooiwerk om alles netjes voorin de BMW te krijgen en wonder boven wonder het zit als gegoten. Omdat we niet zo van blanke aluminium houden, hebben we de platen nog een anodisatie kuur laten ondergaan en hier hebben we wel een beetje een risico genomen betreft de kleur. Binnen in is er erg veel zwart, dash, zetels, gordels, … daarom hebben we maar eens geprobeerd wat kleur in de zaak te brengen en zijn we voor rood gegaan.

Niet iedereen zal er wild van zijn maar af en toe moet je eens iets anders doen. Oordeel zelf maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *