Menu Sluiten

Toevoer van levensnoodzakelijke vloeistoffen …

Op enige uitzonderingen na, liggen alle olie-, benzine- en remleidingen op hun plaats.

Een tijdje geleden verklaarde iedereen ons gek omdat we uren en uren gespendeerd hebben om alle leidinkjes in transparante darm te maken. De ontelbare M4 lasmoeren die we aan de onderkant geplaatst hebben om klemmetjes op te monteren was voor sommigen de grens om ons therapie aan te raden 🙂

Misschien was het er inderdaad wat over maar nu bij het monteren gaat het supervlot en is het heel aangenaam werken.

Enkele foto’s om een idee te kunnen vormen. Heel de benzine toestand in het koffer is ook klaar maar we hebben de tank, pompen en filters er terug uitgehaald omdat we nog wat kleinigheden moeten monteren. Met heel de troep ingebouwd is het quasi onmogelijk om nog een beetje te bewegen in deze kleine ruimte. Dus de kofferbak “leiding” foto’s volgen nog. ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *