Menu Sluiten

Niet alles verloopt altijd zoals we zouden willen…

Ondanks de plannen om dit weekend weer grote stappen voorwaarts te maken zijn we net geeindigd in mineur.

Wat een 15 minutes job moest worden is uitgedraaid op een dag of 2 verlies. Maar zoals met alles … this is life.

We moesten de bouten van het diff nog vervangen door supersterke ARP varianten, maar toen we diff terug gingen monteren merkten we dat we veel te veel moeite moesten doen om alles netjes aangedraaid te krijgen. Er zat veel te veel spanning op om goed te zijn en we hebben dan besloten heel die versteviging weg te slijpen en opnieuw te maken. Niet echt een fijne beslissing om terug te gaan slijpen en lassen nadat alles gelakt is maar beter nu door die zure appel bijten dan achteraf liggen sukkelen.

We vermoeden dat de tussenbussen een beetje zijn vergaan tijdens het lassen. Vandaar we het verstevigingsstuk nu uit 1 deel gaan maken. Het hing in ieder geval heel goed vast want ik heb een zeer lange namiddag gekampeerd in de comfortabele BMW kofferbak, gewapend met snij, braam en schuurschijven. Heel toegankelijk was het ook niet meer maar met het nodige geduld is de klus geklaard. Morgenavond (nacht) gaat het nieuwe stuk erin en dan spreken we er weeral niet meer over.

Toch wel blij dat deze lastige karwei achter de rug is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *