Menu Sluiten

Motorkap historie …

Omdat we niet zo van de motorkapsluitingen met veren of rubbers houden hadden we gekozen voor de modernere aerocatch sluitingen. De oorspronkelijke bedoeling was de motorkap te gebruiken zonder het kip-systeem, wat in de praktijk wil zeggen dat je ze er gewoon kan afnemen. Handig om aan te werken maar de rest van het team zag dit totaal niet zitten. Bert werd genomineerd als spokesman en hij heeft Dirk even met de praktische kant van de zaak geconfronteerd (wat doe je als je even snel iets wil controleren (b.v. op een verbindingsrit, ….) Waar blijf je dan met de kap ?)

Wanneer de lichten gemonteerd zijn wordt het nog onpraktischer, dus den Bert had overschot van gelijk en we hebben dan maar het originele kip-systeem opgediept, gefatsoeneerd en vervolgens gemonteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *