Menu Sluiten

R-Box onthult … M3 design

​Men leze en schrijve oktober 2010, een stel gelijkgestemde zielen met een extreme passie voor autosport steekt de koppen bij elkaar. Een nieuw rally project werd geboren.
Bijna 3,5 jaar en 1008 Pepsi Max’en later hebben wij het genoegen het officiële design van de R-Box BMW voor te stellen. Een laatste mijlpaal, nu rest ons enkel nog een korte eindspurt richting eindmeet.Zoals gebruikelijk hebben we het onszelf niet altijd even makkelijk gemaakt, uitdrukkingen zoals bijna, niet slecht, gaat wel,… waren steevast zaken voor de prullenmand.
Dat heeft natuurlijk ook zijn consequenties, 3,5 jaar is lang, heel lang. Maar tot op heden kunnen we zonder enige uitzondering zeggen dat we uiterst tevreden zijn over het geleverde werk, om eerlijk te zijn we zijn er zelfs een beetje fier op.

Dit was nooit gelukt zonder het enthousiasme, de inzet, het oneindige geduld, … en ik kan zo nog wel even doorgaan, van een hechte groep mensen rond R-Box die zich altijd volledig belangeloos hebben ingezet om dit mooie project te verwezenlijken.

Luc en ik zijn dan ook uitermate dankbaar, maar dankwoorden alleen volstaan hier al lang niet meer. Dus rest er Luc en mij niks anders dan alles te doen wat in onze mogelijkheden ligt, en meer, om van R-Box een succesverhaal te maken.
Welliswaar stap voor stap, want we zijn niet gehaast en willen absoluut geen dwaze dingen doen. Vallen en opstaan is in deze wereld te pijnlijk.
Stap 1 is erbij zijn in de 2de seizoenshelft 2014, een ambitie die zeker moet lukken. We hebben maar 1 doel voor ogen; finishen en leren.

De keuze van het design is een moeizaam proces geweest.
Na eerst enkele bescheiden pogingen ondernomen te hebben om zelf iets in elkaar te knutselen hadden we al snel begrepen dat dit niet zo evident was.
Bijkomend, de meeste mensen in onze harde kern hebben een overwegend links georiënteerde hersenhelft, dit is zeer zelden te associëren met enige vorm van artistiek talent.

We wilden vooral een eigentijds design, agressief ogend en tegelijkertijd rekening houdend met onze teamkleuren. Op zich geen al te ingewikkelde eis maar iets teveel vrijheden om binnenshuis tot een goed resultaat te kunnen komen.
Gelukkig hebben we op een bepaald ogenblik de opdracht voor een basis design uitbesteed aan Abstraxi.
Frank PQ en Bert, de enigen bij wie er toch enige activiteit te bespeuren valt aan de rechterkant van de hersenen hebben onze partners van vandaag een plaatsje gegeven en hier en daar nog wat subtiele wijzigingen aangebracht.

Het resultaat kan je onderaan bewonderen.
In ieder geval zijn we zelf best tevreden, en op zich is dat zeker niet vanzelfsprekend. 🙂 maar we willen natuurlijk ook graag jullie mening horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *