Menu Sluiten

Missing temperatuursensors …

We zijn niet echt nieuwsgierig, maar weten toch wel graag alles. Vandaar nog enkele bijkomende temperatuursensoren voor de versnellingsbakolie en differentieelolie.

Er is niet echt iets voorzien in de schakeldoos noch in het diff huis vandaar dat we voor de versnellingsbak gekozen hebben om een alu T-stuk te lassen en tussen de leiding te zetten. In het deksel van het diff hebben we de snelheids-sensor vervangen door een temperatuur sensor. De snelheid is volkomen onnuttige informatie dus die hebben we graag opgeofferd.

Niettemin hebben we nog altijd de GPS module die in road modus nog altijd de actuele snelheid weergeeft zodat we de “dienders van de wet” niet teveel gunnen.

Deze 2 sensorhuisjes zijn tijdelijk en omdat ze onder de auto hangen mogen ze voorlopig blijven. Gezien we aan beide stukken moeten lassen hebben is de anodisatie niet echt top. Lassen en anodiseren is niet echt een goede combinatie, vandaar als de tijd het toelaat gaan we beide stukjes opnieuw maken zodat ze WEL door de normale R-Box kwaliteitscontrole geraken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *