Menu Sluiten

Console schakelpaneel …

Omdat we toch nog een aantal zaken willen kunnen bedienen als we volledig vastgeriemd zitten hebben we op de tunnelbak een schakelpaneeltje gemaakt.

Heel spectaculair is het niet geworden maar het zijn dan ook maar een paar basis behoeftes die we moesten voorzien.De startknop hebben we vooraan gezet zodat we zeker niet door verkeerd ellebogenwerk de motor in volle strijd kunnen afleggen.
Moest dit om 1 of andere reden toch nodig zijn dan hebben we links en rechts de noodstoppen.

Nog op de eerste rij in het midden zit de schakelaar voor de blusser, ook veilig omringd door een cilindertje dat we niet per ongeluk onder hoge druk een aantal brandweermannen de cockpit inblazen.

Langs de rijderskant zit ook nog de road en stage selectie, hiermee kunnen we een verschillende mapping kiezen om o.a brandstof te besparen tijdens de verbindingsritten.
Ook de activatie van de launch control gebeurt langs rijderszijde. Dan rest er mij enkel nog een up/down knopje om door verschillende screens te bladeren op de TFT.

Om geen jaloerse reacties te verkrijgen is er natuurlijk langs bijrijders kant eenzelfde up/down knopje voorzien maar dan natuurlijk om door de navigatorschermen te bladeren. Verder zit daar het knopje voor het leeslampje (dimbaar !) en een schakelaar om alle elektronica aan te zetten zonder dat ignition ON actief hoeft te zijn.

Omdat we blank aluminium niet echt geslaagd vonden hebben we een sticker laten ontwerpen met alle labels en symbolen op een carbon look achtergrond geplaatst. Gelukkig hebben we ondertussen prepress know-how in huis want grafisch zijn we nooit heel sterk geweest. Bedankt Nancy voor de assistentie hier.

Eenmaal de opmaakfile beschikbaar was heeft de Guy (Sign-A) een folie door de printer gejaagd en ons alu doosje weer vakkundig ingepakt.

Dit is het resultaat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *