Menu Sluiten

Niet alle blokjes halen het …

Een nochtans verdienstelijke poging om wat extra tijd te winnen is faliekant afgelopen.
Door sommige laattijdige koerswijzigingen of dingen die ons pas duidelijk geworden zijn lang nadat de electronica ontworpen was, was er de noodzaak hier en daar wat kleine wijzigingen aan te brengen. Omdat het teveel tijd kostte om dedicated pcb’s te maken voor deze kleine aanpassingen dacht ik dat het een goed idee was om iets “proto” achtig in elkaar te knutselen en in epoxy in te gieten .

Niet direct onze stijl maar nood breekt wet, maar ik had het moeten weten. Na siliconen blijkt ook epoxy een substantie te zijn die niet compatibel is met mijn persoon. Door een nog onbekende reden is er een deel van die zwarte smurrie in connectors gelopen. Resultaat : alles voor de vuilbak !!

Dus zijn we momenteel ijverig aan het Orcad-’ten’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *