Menu Sluiten

Vonken en fuel ….

Door verkeerd geleverde crimp contactjes van de coil connectors was de bedrading helaas niet af geraakt tussen kerst en nieuw.
Gelukkig hebben we in de UK nu een goed “contact” gevonden voor alle exotische automotive connectoren en hebben we met de nodige vertraging de juiste crimp contactjes aangekregen. Zodoende hebben we dit weekend wat verder kunnen knutselen aan de bedrading.
Op een paar sensoren na is alles klaar. We kunnen nu mega vonken produceren en de sluisdeuren van de 8 benzine injectoren volledig openzetten zodat we zeker zijn dat we op een mum van tijd liters brandstof kunnen verzwelgen. Stilaan komt het einde steeds dichter. Enkele kiekjes om te teasen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *