Menu Sluiten

Klaar in 3 stappen …

Om onszelf wat moed in te spreken gaan we de “klaar” fase maar opdelen in 3 delen.
Als ik de foto’s zo bekijk, dan zou ik durven stellen dat de buitenkant zo goed als klaar is.
Het trimmen heeft zowat heel de zaterdag in beslag genomen maar het is weeral iets wat we kunnen afvinken. Het begint stilaan verdacht veel op een auto te gelijken.


Ja de motorkap is nog niet afgeregeld maar die ligt er nog los op omdat iets makkelijker is om nog aan de motor te werken. Ook hier begint het werk bijna op te geraken. Dus het 2de deel “klaar” gaat ook niet meer zo lang op zich laten wachten. We moeten nog de timingpunten markeren, en dan kan de radiator er ook terug in. Zonder hebben we iets meer plaats ter hoogte van de krukaspoelie.

Deel 3 is het interieur, ook hier niks dramatisch meer alleen hebben we toch nog wel software-werk. Normaal gesproken gaan we volgende week de laatste functionaliteiten kunnen testen op ons lab model. Als dit naar behoren werkt gaan we het dashboard erin zetten maar we willen 100% zeker zijn dat er geen HW wijzigingen meer nodig zijn.

Wordt vervolgd …Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *