Menu Sluiten

Frank Pauwels

Profielfoto Frank Pauwels
Frank Pauwels

Autosport-biografie

Ik ben gepassioneerd door autosport… en BMW en heb er zelf een bescheiden verzameling van. (1602, E21 323i, E30 325i, E32 730i, E34 540i, E38 730i, E39 528i, E46, F30,..)

Alle merken van auto’s zijn goed zolang ze maar een BMW embleem van huis uit dragen.

In het verleden heb ik met Dirk sporadisch enkele binnenlandse rally’s bezocht en ben momenteel ook nog regelmatig te vinden op BRC-BFO rally’s.

Professioneel

Na mijn studies als industrieel ingenieur elektromechanica optie computergestuurde automatisatie ben ik gestart bij de autokeuring. Daar kwam ik al snel in contact met alle mogelijke ophangingssystemen en ander zaken die kunnen stuk gaan aan wagens en vrachtwagens. Het was tevens een boeiende tijd om alle regels i.v.m. de autokeuring te leren kennen. De meeste regels zijn ook na mijn vertrek nog steeds onveranderd gebleven en die kan ik nog gebruiken om de grenzen van ons project af te bakenen, zowel van de BMW als van de nog te bouwen service truck. Ik kan ook nog steeds terugvallen op de toen opgebouwde relaties bij vragen of problemen.

Na 5 jaar hield ik het voor bekeken op de autokeuring en ben ik als werkmeester trimming naar DAF Trucks gegaan. Daarna werd ik productiemanager bij AGIO CIGARS, Almex Interpack en Heinz. Momenteel ben ik productie manager bij Astra Sweets.

Over R-Box

Dirk Verhaert betrok me bij R-Box. Ik stond mee aan de wieg van het kindje en daar ben ik trots op. Mijn taak bestaat er vooral in om de juiste BMW parts (nieuw en tweedehands) op te sporen en mee met de anderen te brainstormen over problemen die we tijdens de opbouw tegenkomen. Een deel van het onderhoud van de website neem ik ook voor mijn rekening. Verder probeer ik op een tiental fora regelmatig reclame te maken voor ons project om bezoekers naar onze site te lokken.

Momenteel zitten we in de laatste rechte lijn naar de eerste meters van de eerste KP! Het beloven nog hectische tijden te worden de komende maanden, maar we hebben er alle vertrouwen in dat de R-Box BMW een succes en een eyecatcher gaat worden.

CU in het service park!

Terug naar de Team-pagina