Menu Sluiten

Pedaal sensor …

​Wederom een geweldige creatie van onze mechanica goeroe “Nick”.
Super compact en zoals altijd tot in de puntjes afgewerkt.
We hebben de alu onderdelen ook nog mooi zwart geanodiseerd zodat dit een OEM accessoire van de pedalbox zou kunnen zijn.

Ondertussen zijn er zowat bij elk zichzelf respecterende automerk pedaalsensors te vinden maar dit is in heel veel gevallen een pedaal assembly. We houden niet van plastieken pedalen en het is bovendien estetisch volledig onverantwoord in combinatie met de Tilton pedalbox.

Redenen genoeg dus om weer zelf een eigen creatie te maken gebaseerd op vertrouwde en oerdegelijke P+G sensoren. De P+G sensoren zijn hall gebaseerd en hebben dus een extreem lange levensduur. Zoals al eerder vermeld in een vorig bericht hebben we een kleine electronica ingreep moeten doen om deze standaard sensor te kunnen gebruiken.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *