Menu Sluiten

Het begint … op een auto te lijken !

Dat waren de letterlijke woorden van moeder Marleen, die nu pas het idee krijgt dat het toch nog in orde gaat komen. Wie zijn wij om dat tegen te spreken 🙂

Al meer dan 4 jaar volgt zij de werken op de voet. Niet zozeer uit technische interesse maar omdat ze ons al die tijd van koekjes, koffie, spaghetti, videe, croc’s, broodjes en sloten pepsi Max komt voorzien, heeft ze natuurlijk een plaatsje op de eerste rij. Ontelbare keren werden we “zot” verklaard of in het beste geval keerde ze mompelend terug huiswaarts met gefronste wenkbrauwen. Maar vorige week ineens een spontane quote “Het begint op ne otto te trekken precies”.

En eigenlijk kunnen we haar alleen maar gelijk geven, we zijn inderdaad een beetje “zot” maar vooral de BMW begint herkenbaar te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *