Menu Sluiten

Bart Maes

Profielfoto Bart Maes
Bart Maes

Autosport-biografie

In 2003 ging ik voor de eerste keer met Luc Geenen mee naar de WK rally in Duitsland. Ik was onmiddellijk verkocht door de waanzinnige snelheid en spectaculaire rijstijl van de piloten. Sinds 2004 help ik bij de organisatie van onder meer de Ypres Rally en de Short Rally in Kasterlee. Samen met Dirk en Rob tekende ik als toeschouwer regelmatig present op heel wat binnenlandse en buitenlandse rally’s.

Ik ambieer ooit zelf mee te doen aan wedstrijden. Enkele keren nam ik deel aan amateurrittensport en kartwedstrijden.

Professioneel

Ik startte mijn carrière als Java ontwikkelaar bij Fujitsu Technology Solutions. Daar leerde ik de document- en dossierbeheersoftware Documentum kennen. Ik specialiseerde me hierin verder bij Docbyte. Sinds maart 2018 werk ik als consultant bij Delaware waar ik Documentum maatoplossingen ontwikkel en implementeer voor de klanten.

Door mijn ervaring in IT ben ik voor R-Box de geknipte kandidaat voor wat betreft de website en heel het ICT gebeuren rond de wagen en service.

Over R-Box

Kort na de oprichting van R-Box heb ik het team vervoegd om de bouw en het onderhoud van de website te voorzien en mij vooral op de ICT services toe te leggen.

Af en toe hielp ik ook bij de bouw van onze BMW E30 M3. Sinds de wagen de start genomen heeft, ben ik verantwoordelijk voor de IT en communicatie tussen service en de wagen. Daarnaast steek ik hier en daar een handje toe bij de service.

Terug naar de Team-pagina