Menu Sluiten

Guy Dierckx

Profielfoto Guy Dierckx
Guy Dierckx

Autosport-biografie

Op jonge leeftijd heb ik het rallyvirus te pakken gekregen en begin jaren 90 deed ik mijn eerste rallyervaring op met een Toyota Corolla GT, een wagen die ik trouwens nog steeds bezit. Na tal van VAS rally’s en rallysprinten met als resultaat meerdere kampioenstitels werd de GT vervangen door een Corolla GTI. Een wagen die ik tot op de dag van vandaag nog steeds de sporen geef in de klasse 1A.

Ondertussen ben ik al meer dan 20 jaar actief als piloot, maar daarnaast als fervent autofreak ben ik ook vaak te vinden bij collega-piloten in het service park als mechanieker. Naast al deze rallyactiviteiten rij ik ook nog geregeld VAS classics met een Toyota MR.

Ik ben ook al jaren bestuurslid (materiaalbeheerder) bij renstal Titanic waar ik mijn allround capaciteiten ten volle kan benutten. Als begenadigd lasser (DLW Dierckx Las Werken) neem ik natuurlijk ook alle las- en herstellingswerken voor mijn rekening.

Professioneel

Momenteel ben ik werkzaam bij Umicore in Olen als onderhoudstechnicus.

Over R-Box

Bij de bouw van de BMW waren af en toe wel eens 2 rechterhanden nodig en sinds het team van start ging, fungeer ik regelmatig als mechanieker tijdens de wedstrijden.

Terug naar de Team-pagina