Menu Sluiten

Ophanging…

Een van de eerste keuzes die we hebben gemaakt was de ophanging. Niet alleen de kwaliteit van het product hebben we meegenomen in onze eliminatie maar ook de beschikbaarheid van support en de afstand tot de fabrikant.
In eerste instantie hebben we even naar Reiger gekeken maar door de hoge prijs was dat niet haalbaar met ons budget.
Enkel Proflex en Intrax bleven over. Beiden hebben een groot aantal tevreden gebruikers verspreid over verschillende disciplines. Intrax is sowieso de meest gekozen op circuit terwijl Proflex zijn sporen reeds lang verdiend heeft in het rally gebeuren. Toch heeft Henk ons kunnen overtuigen om mee proefkonijn te zijn.
Het is dus het Intrax 4 weg systeem geworden met black titan coating.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *