Menu Sluiten

Achterkant…klaar

Weer te lang geleden dat er nog een update is gebeurd op de site maar dit heeft alles te maken met een chronisch gebrek aant tijd.

De BMW krijgt gelukkig wel vormen ook al gaat het niet zo snel als we zelf zouden willen maar we moeten roeien met de middelen die we hebben. Gelukkig zijn we de laatste weken een stuk talrijker op zaterdag wat ten zeerste wordt geapricieerd.

Ondanks nog een paar kleine euveltjes is de volledige achterkant nu klaar. We hebben plaat van de ATL tank nog moeten aanpassen omdat we niet echt goed weg geraakte met de flexibel. Ook de tankdop, dewelke een schroefversie was hebben we aangepast. Doel was alles te ellimineren wat kan kwijtgeraken, niet dat we geen vertrouwen hebben in onze mechaniekers 🙂

We hebben ook nog wat zitten sukkelen met de bouten van de topmounts, maar na ze 3 keer te hertekenen en een veelvoud aan montagepogingen kunnen we eindelijk vrede nemen met het resultaat.

Zoals je kan zien is de cablage zeer beperkt kunnen blijven. Alle lichten achteraan + de 3 benzinepompen worden bestuurd door 1 PWR-Box

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *