Menu Sluiten

Waar fitness goed voor kan zijn..

​Op een blauwe maandag werd het stuur gemonteerd en dacht Dirk dat hij achter zijn playstation zat. Hij begon als een bezetene aan het stuur van de M3 te draaien in gedachten reeds de Condroz aan het rijden. Groot was zijn verbazing dat de ganse stuurkolom bewoog bij elke bruuske beweging van zijn gespierde armen..

Dit vond hij (en met hem de rest van het team dat normaal nooit aan het stuur zal draaien) een uiterst gevaarlijke situatie en er werd een oplossing voor bedacht. Huislasser Carl werd opgeroepen en in een mum van tijd werden er enkele steuntjes gelast en gelakt. Als men nu aan het stuur wringt beweegt de ganse kas dus er zit geen speling meer op !

Enkele foto’s om het resultaat te bewonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *