Menu Sluiten

De wet van Pascal …

Het lijkt wel of we nu het ene issue na het andere tegenkomen bij het afmonteren van de kleinere delen.

Door dat de injectors wat gegroeid zijn in hoogte (12mm) hebben we de support blokjes voor de fuelrail moeten aanpassen. Op zich aardig gelukt ware het niet dat het uiteinde van de fuelrail, waar de dash 6 nippel zit, ruzie krijgt met de kleppendeksel ontluchting.


Gelukkig hebben we dit conflict zonder al teveel bloedvergieten kunnen oplossen. Onze Zweedse fuelrailmakers hadden in het midden onderaan ook nog een gat voorzien en uit een ver fluidomechanisch verleden herinneren we ons nog een zekere meneer Pascal die beweerde dat in een gesloten, volledig met vloeistofgevulde buis de druk overal gelijk is.

Laat ons hopen dat de brave man dit niet in een vlaag van zinsverbijstering heeft neergeschreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *