Menu Sluiten

Wat hebben we geleerd vandaag … ?

Ten eerste : schrijf altijd alles netjes op
Ten tweede : hou ook altijd alles bij wat je opschrijft
Ten derde : labels kunnen wonderen verrichten

Het is normaal niet van onze gewoonte bedrading niet te labelen laat staan het elektrisch schema niet te updaten. Desalniettemin zijn we er toch in geslaagd een mysterie te creëren bij het checken van alle bedrading.


We hadden 2 draad einden over die nergens naartoe leken te gaan en ook onderling niks met mekaar te maken hadden. Zelfs na enkele uren tevergeefs kabelbundels uit te pluizen kwamen we geen stap verder. Hoogtijd om een hulplijn in te schakelen.
Gezien de erg krappe en hoogst oncomfortabele houding die nodig is om alles nauwgezet te kunnen volgen hebben we maar weinig R-Box leden die anatomisch de goede afmetingen hebben om zich overal te kunnen tussen wringen.

Perfecte job voor Nancy, die trouwens ook in een mum van tijd het mysterie heeft opgelost.

Weer bewezen, vrouwen zijn gewoon beter in zulke dingen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *