Menu Sluiten

Piloot verliest bijna een stuk van zijn benen …

Samen met Luc een volledige dag aan het meten en passen geweest om de pedalbox op zijn plaats te krijgen. In eerste instantie werd er ge-opperd chirurgisch een stuk van mijn benen te laten verwijderen maar gelukkig heb ik het tij kunnen keren en hebben we besloten 3 ronde uitsparingen te maken in het schutbord waardoor het nu mogelijk wordt de pedalen te verschuiven ifv de gebruikte remcilinders ( compact of de lange versie) en toch mijn volledige beenlengte te behouden.

Misschien hebben we hier weer een beetje overdreven met de dikte van de plaat van onze “pedalbox brooddoos” maar ik wou dat de pedalen muurvast op de bodemplaat stonden.

Het plooien van het doosje en vooral het waterpas krijgen op de grillige voetplaat was een tijdrovende bezigheid.

Alvast enkel foto’s van het doosje. We gaan wachten om het erin te lassen tot we de stuurkolom hebben om zeker te zijn dat er nergens een probleem opduikt. We hebben vandaag nog geen exacte afmetingen van de electromotor voor de stuurbekrachtiging dus liever op veilig spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *