Menu Sluiten

Dash weg om te flocken…

Om onze TFT schermen netjes geplaatst te krijgen moesten de frame’s er nog “waterpas” ingelijmd worden. Op zich niet zo een immens karwei ware het niet dat mijn affectie met siliconen of ander plakbaar spul al van jongsaf beneden peil is. (lees maak er altijd een knoeiboel van)

Aanvankelijk dachten we dat een goeie siliconen de manier was om die frames voor eeuwig vast te hangen en na een paar uur meten, positioneren en fixeren blijk de hoeveelheid van dat plakkerige spul net een beetje groot om voldoende te kunnen uitharden. De volgende dag was er dan ook geen sprake van een stevige bevestiging. Als overmaat van ramp is dit spul ook heel moeilijk te verwijderen.

Dit is was 1 van de zeer zeldzame momenten dat we echt gevloekt hebben.

Maar de volgende avond hebben we bijgestaan door “vader” Denis geprobeerd dezelfde handelingen uit te voeren maar deze keer met polyester en glasvezel matjes. Minstens evenveel “geknoei” maar deze keer zit het wel goed vast.

De achterkant van het dashboard is wel niet om aan te zien maar de voorkant staat netjes strak en ondertussen hebben we het naar NL gebracht om te flocken.

Dit zijn de foto’s “voor”. De “na” foto’s zullen volgende week verschijnen. Voor het einde van de week verwachten we het dashboard terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *