Menu Sluiten

De schuld van Julius Caesar en de KACB …

Doordat de Romeinen destijds een totaal verkeerde keuze gemaakt hebben om maar gemiddeld 4 weekends in een maand te definiëren zijn we nog maar eens genoodzaakt onze plannen voor 2015 aan te passen. Doel was in de maand maart enkele provinciale rally’s te rijden bij wijze van vuurdoop, maar we geraken helaas wederom niet klaar. Enkele last minute wijzigingen waaronder de benzinetank zorgen ervoor dat we onze kalender noodgedwongen moeten aanpassen.


Helaas is dit niet de enige reden voor de kalender wijziging. Doordat de KACB beslist heeft vanaf dit jaar nog maar 1 merk/type race fuel toe te laten dat daarenboven ook nog eens enkel en alleen door 1 bepaalde partij mag geleverd worden, zijn wij genoodzaakt terug diep na te denken over de wedstrijden tellend voor het BRC.

We kunnen ons totaal niet vinden in deze beslissing en we overwegen om een alternatief programma samen te stellen.
Mogelijk zal het een mix worden van enkele Nederlandse wedstrijden aangevuld met enkele ASAF proeven, of …

We houden jullie op de hoogte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *