Menu Sluiten

Een nieuw jaar, een nieuwe start voor R-Box in 2024

Met de overstap naar de Toyota Gazoo Racing GT86 CS-R3 staat het team vol vertrouwen klaar voor het nieuwe seizoen 2024. Het hele team heeft de afgelopen maanden enorm hard gewerkt om zich voor te bereiden het debuutjaar voor de Toyota. We kozen voor een gevarieerd en uitdagend programma vol nieuwigheden, dit keer met een internationale toets.

Geen enkele inspanning werd gespaard om perfect voorbereid aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen. Met alle updates, testen en voorbereidingen achter de rug, voelt het een beetje alsof R-Box aan de startlijn staat van een nieuw hoofdstuk. De uitdagingen zijn groot, de verwachtingen hooggespannen, maar het team kijkt vol vertrouwen uit naar 2024.

We hebben ondertussen aan den lijve mogen ondervinden dat de Toyota GT86 CS-R3 een exceptioneel superleuke wagen is. Puur cijfermatig heeft hij misschien niet de meeste power, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door een torenhoge fun factor en een super efficiente wegligging, bijgestaan door dito remmen.

Of je nu een fervent rallyfan bent, of gewoon nieuwsgierig naar deze opwindende wereld, volg dan onze reis doorheen 2024 op onze socials en deze van Toyota Gazoo Customer Racing. Een reis die niet alleen draait om snelheid en competitie, maar ook om innovatie, passie en tonnen rear wheel drive fun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *